Menyasszonyi csokor divat – 2010 nyár - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Menyasszonyi csokor divat – 2010 nyár Szólj hozzá!

2010.06.22. 16:21 - Fleurt

2010 nyári esküvőinek nagy divatját a természetesség jellemzi.  Vége már a mértani pontosságú tűzött gömbcsokrok divatjának! A laza szerkezetű, vegyes virágokból kötött, rövidre vágott csokrok szinte mezei jellegűek, bájosan kuszák, mintha a virágokat épp most szedték volna csokorba a rétről. A belekötött bogyók, különleges kis zöldek még inkább megtörik szabályosságukat. A természetesség legkedveltebb virágai a kis fejű rózsa, tulipán, boglárka, delphinium és a lizianthus. A romantikus csokrok színvilága pasztell. A csokor szárát végig széles szatén szalag takarja, melyet gyöngy vagy csipke dekorál.

 

    

 

 

 

 

 

 

Az extravagáns csokor a bátrak divatja. Ha ilyet választasz, biztos lehetsz virágkötőd odaadásában, mert szárnyakat adtál kreativitásának. Az extravagancia származhat a csokor harsány színéből, különleges formájából, vagy a manapság oly kedvelt kellékekből: a csokrokat drágakövek, gyöngyök, kristályok, tollak teszik izgalmassá. Az extravagáns csokrok leggyakoribb virágai a kála, az orchidea, a liliom és az egzotikus virágok.

 

 

 

 

 

 

 

A klasszikus elegancia örök képviselői 2010 nyarán letisztult formában, túlzások nélkül vannak jelen. A nagy fejű rózsákat és hosszú szárú kálákat csak kevés zöld kíséri. A csokrok kerek formájúak, esetleg csepp alakúak. Az igazi klasszikus fehérben pompázik, e nyáron egy fröccsenésnyi rózsaszínnel.

 

 

 

 

 

 

 

FLEURT TIPPEK

Menyasszonyaink 90%-a első beszélgetésünk alkalmával fehér virágokból képzeli csokrát. Aztán kényelmes kis kanapénkban, esküvői albumainkat lapozgatva többségük ráeszmél: színes virággal a kezében sokkal jobban érezné magát. Ne hidd, hogy csak azért, mert a ruhád hófehér vagy echrü színű, a csokrod virágainak is ilyennek kell lennie! Ellenkezőleg: a fehér ruha előtt a fotókon sokkal látványosabb egy színes virágköteg.

A ruhád után menyasszonyi csokrod esküvőd legszemélyesebb éke. Tedd félre a berögzött közhelyeket, úgy válassz! Szeress bele a csokrodba, és ne engedd el egész nap!

De tényleg, mi van, ha tényleg megtalálod virágban is az „igazit”, és nem akarsz tőle megválni a templom ajtajában, hogy szingli barátnőidnek egy kis reményt adj? Ne dobd el! Vagy legalábbis ne az igazit dobd el! Erre találták ki a dobócsokrot, mely az eredeti menyasszonyi csokor kisebb, jóval költségtakarékosabb mása. Így tiéd marad a bokrétád, aminek aztán még napokig eltelhetsz látványával, esetleg illatával. A dobócsokor pedig repülhet a reménykedő arajelöltek közé!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr742101308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása