A 10 legkedveltebb karácsonyi díszítés - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

A 10 legkedveltebb karácsonyi díszítés Szólj hozzá!

2010.11.26. 20:17 - Fleurt

 

A 10 LEGKEDVELTEBB KARÁCSONYI DÍSZÍTÉS

 

A kereskedelmi üzletek már október végén karácsonyi díszben állnak. Decemberben viszont legyen az iroda, étterem, szálloda vagy otthon, teljes pompájában vagy csak egy-két apró részletében, de mindenhová besurrannak a karácsony hangulatának díszítőelemei. Ezek közül írjuk le Önöknek a nálunk leggyakrabban rendelt 10 legnépszerűbb dekorációt.

 1. Adventi koszorú

Kétségtelenül listavezető a karácsonyi dekorációk között. Mint Pom-pom csokoládéja, ez is lehet kerek, szögletes, csillag alakú. Lehet lyukas, lehet tele, készülhet illatos fenyőből vagy száraz termésekből, gyertyával vagy LED mécsessel. A karácsony várásának legörömtelibb dísze.

2. Karácsonyfa

 

Kevésbé környezetbarát módon, még mindig az igazi zöld fenyők a legnépszerűbbek. Legtartósabb közülük a normandiai fenyő. Modern enteriőrökbe viszont bátran ajánljuk a manapság hódító, igényes műfenyőket is, arany, ezüst, fekete és fehér színben.

 

3. Kopogtató

 Az ajtóra kiakasztott kopogtató kedves hirdetője advent időszakának. Kedvelt, ha a kopogtató és az adventi koszorú dizájnja összecseng.

  4. Karácsonyi tálak

 Az ünnepi vacsora karácsonyi tálát a terítékhez tervezzük. Az idén legdivatosabbak az elegáns nagy tálakra készült kompozíciók, szép, hosszú gyertyákkal. Nők tárgyalóasztalára ékszerszerű kristályokkal, férfiakéra pozsgásnövényekkel díszítünk.

 5. Karácsonyi beültetések

A karácsony nem is képzelhető el ezek nélkül a szépséges növények nélkül. Kis csodával ér fel egy szépen díszített nyíló amaryllis, egy virágzó orchidea vagy egy rendhagyó pozsgásbeültetés látványa.

6. Karácsonyi recepciódísz

 

 

Igazi kihívás egy virágkötőnek egy épület recepciójának díszét úgy eltalálni, hogy az mind a berendezéssel, mind pedig a cég arculatával összhangban legyen. Advent időszakában ez a dísz nem maradhat el egyetlen iroda, étterem és szálloda recepciójáról sem.

 

7. Gyertyadísz

Nem csoda, hogy népszerűek ezek a kis díszítőelemek. Karácsonyi hangulatot varázsolnak a titkárnő asztalára, a nagymama hintaszéke és egy tele fürdővizes kád mellé is. Ajándékként is figyelmes választás.

 

8. Karácsonyi girland

Örök divatúak a girlandok. Díszíthetünk velük ablakot, korlátot, ajtófélfát. Legsikeresebbek az örökzöld fenyőfélékből és thujákból vegyesen kötött girlandok.

 

9. Kandallódísz

Királyi dísze a szobának egy szépen feldíszített kandalló.


 

10. Karácsonyi hópihék

 


Karácsonyi függődíszekkel karácsonyi hangulatot varázsolhatunk bárhová. Dekoratívak a hópihék, csillagok, üstökösök, és elmaradhatatlan kelléke a díszítésnek a műhó. Még a robosztus oszlopok is izgalmas karácsonyi óriásokká tudnak változni egy sikeres karácsonyi díszítés által.

 

 Szerintünk ez a 10 legnépszerűbb karácsonyi díszítés. Ön melyikre szavazna?

Ha még több díszt szeretne látni, ide kattintson:

http://www.virágküldés.hu/Termekek/lista/152/karacsony

 

 

Címkék: karácsony karácsonyfa adventi koszorú karácsonyi dekoráció fleurt karácsonyi díszítés

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr772475520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása