Meghökkentő karácsonyi dekorációk - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Meghökkentő karácsonyi dekorációk Szólj hozzá!

2013.11.29. 12:07 - Fleurt

Novemberben minden bevásárlóközpontunk karácsonyi díszbe öltözik. Előveszik a jól bevált műfenyő girlandokat, felállítják a műfenyő karácsonyfákat, belógatják a fénykábel üstökösöket, most is, mint minden évben.  Pedig a köztéri dekorációkban is létezik kreativitás. A meghökkentő hatás sokszor nem is a költség függvénye, hanem az ötletességé. A FLEURT virágüzlet egy nagyon modern irányvonalat képvisel a hazai virágkötészetben és dekorációban. Tegyenek velünk egy virtuális körutazást a világban, s mi mutatunk Önöknek modern, meghökkentő, követnivaló karácsonyi dekorációkat.

A dekorációk talán legdivatosabb elemei a karácsonyi gömbök. A New York-i Radio City épülete előtt álló óriás gömbökből álló kompozíció meghökkentő és mosolyt keltő egyben. Tűlevelek nélkül árasztja a karácsony vidám hangulatát. A méreteknek ezt a vicces léptékcseréjét sok kirakatrendező használja ki.

karacsony-New-York-City-2.jpg

karacsonyi-kirakat-dekoraci.jpg karacsonyi-oriasdisz.jpg

A modernizmusban élenjáró madridi építész cég, az A-Cero központjának folyosóját egy ezüst gömbökből álló karácsonyfa dizájn díszíti. Egy másik spanyol példa: a Mutua Madrileña hipermodern épületének kültéri karácsonyfája, mely szintén nem mondható hagyományosnak. A fa szerkezete acélból, alumíniumból készült, melyet LED fénykábelek szőnek át minden szabályosságot felrúgva.

karacsonyfa-gombokbol.jpg hi-tech-karacsonyfa.jpg

 A bevásárlóközponti dekoráció is dacolhat a hagyományossal. Erre jó példa az olasz virtualitás – a csillárokkal díszített óriási fehér fával -, és az ausztrál visszafogott elegancia – mikulásvirág-koszorúkból összeállított faképződménye.

lobby-karacsonyi-dekoracio.jpg Strand Arcade-Sidney-karacsony.JPG

A londoni Tate Galéria polgárpukkasztó karácsonyfáiról híres. Itt egy példa fejjel lefelé lógatott fájukról, melynek egyetlen dísze a fa aranyra színezett gyökere.

fuggo-karacsonyfa.jpg
Magyar példából se legyen azért hiány! Nincs adventi időszak, hogy legalább egyszer végig ne sétáljunk az Andrássy út varázslatos fái között, amik ilyenkor fényrügyekbe borulnak. S kinek lenne kedvence az ilyenkor Budapest utcáit átszelő karácsonyi fényvillamos? A budapesti New York Palota Boscolo Hotelben pedig már tavaly a legújabb trend szerinti gigantikus arany-ezüst gömbök, hópelyhek repítettek egy karácsonyi kozmikus világba, mely a FLEURT munkája.

boscolo-karacsonyi-dekoracio.JPG karacsonyi-feny-villamos.jpg

Változik a divat, változnak az építészeti stílusok, ezzel együtt változik ízlésünk is. Vágyunk a különlegesre, a meghökkentőre. A sétálóutcák üzleteiben, a plázákban, éttermekben, hotelekben otthagyott pénzünkért jogosnak érezzük, hogy keressék kedvünket. Ne érjük be azzal, hogy letudjanak minket a hagyományossal.

Dekadens karácsonyi dekorációk a FLEURT-től

Otthonok, irodák karácsonyi dekorációi

Címkék: karácsony dekoráció karácsonyfa díszítés karácsonyi karácsonyi dekoráció fleurt karácsonyi díszítés

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr605667229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása