Fours Seasons hétről-hétre... - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Fours Seasons hétről-hétre... Szólj hozzá!

2015.06.03. 16:14 - Fleurt

Nagy büszkeség a Fleurt csapatának, hogy immár a legnívósabb szállodák dobogósainak készíthetjük el virágdekorációikat – hétről-hétre. A Boscolo-nak, a Le Meridien-nek és egy ideje már a Four Seasons-nek is!

ok.jpgSzeretjük a kihívásokat, és szeretjük elkápráztatni az embereket csodás kompozícióinkkal. Így több szempontból is külön öröm számukra egy ilyen együttműködés – amit feltétlen szerettünk volna Önökkel is megosztani!

Megálmodjuk, és meg is valósítjuk folyton változó virágdekorációikat - lenyűgöző enteriőrjeikben. Gyakran lakosztályaikba, rendezvényeikre is becsempésszük virágkompozícióinkat.

Nagy elismerésként vesszük, ha egy szálloda úgy osztja meg az  összeállításainkról készült képeket, mint ahogy azt nemrég a Four Seasons szálloda tette Facebook oldalán.

„Virág-Hétfő a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest lobbijában. A Fleurt Virág Dekoráció által készített díszítés gondoskodik arról, hogy mindenki számára kellemes hangulatban induljon a hét."

Összeállítottunk egy „csokrot” eddigi installációinkról, hogy Önök is élvezhessék a virágok látványát a hotel ámulatba ejtő enteriőrjeiben!

Munkáink:

1_b.jpg

Az első munkánk a Four Seasons-ben, húsvétra készült. A szezonra jellemző virágokat - mint a tulipán, jácint, és barka - kombináltuk némi rezgővel és mohával, amitől egy kicsit rusztikus, már-már vidéki hangulatot sikerült csempésznünk a térbe.
Mivel nincs húsvét tojás nélkül, így bőven került ezekből is a dekorációba. Sőt, a jácintokat egyenesen a strucctojásokba ültettük, melyek így asztaldíszként szolgáltak a hotel lobbijában.

2_b_1.jpg

Ez a letisztult (hortenzia-orchidea) dekoráció volt az, amely úgy elnyerte a hotel tetszését, hogy azt még oldalunkon is büszkén osztották meg követőikkel. A visszafogott színvilágú virágokat iparművész által tervezett állványok tették izgalmassá, amit a tükrös "boxok" csak tovább erősítettek.

3_b.jpg

A pasztelles koncepciót újra egy orchideás kompozíció követte. A lila színű virágokat, egy kevés zölddel egészítettünk ki, amihez tökéletesen passzoltak a vázák körül elhelyezkedő óriási gránit szürke fém szobrok. Így egy igazán látványos fókuszponttá válhatott ez az installáció.

Szállodáinkban készült dekorációkból hamarosan újakat is bemutatunk Önöknek! Addig is...

Köszönjük a lehetőséget a Four Seasons-nek! Virágos hetet nekik, vendégeiknek és persze Önöknek!

Csokrainkat és virágkompozícióinkat itt megtalálják! >>

Címkék: jácint tulipán növény orchidea dekoráció hortenzia barka virágcsokor rezgő virágküldés fleurt irodadekoráció növénydekoráció virágrendelés szállodai dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr677405882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása