Kis használati útmutató a rózsához - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Kis használati útmutató a rózsához 4 komment

2012.03.11. 16:22 - Fleurt

Rózsa – az örök kedvenc. A megbízható küldönc, kire nyugton rábízzuk üzenetünket.

Legyen az egy szál rózsa, egy tucat, vagy akár száz szál, ezerféle dolgot közölhetünk vele. Egy csokor vörös rózsa beszédesebb lehet egy hosszú levélnél. Amit egy sms-be nem tudunk belesűríteni, azt frappánsan összefoglalja egy hosszú szál virág.

Nézzük, milyen gyakorlati tanácsot tudunk adni a választáshoz!

Évfordulóra annyi szál virágot illik legalább rendelni, amennyi a közösen eltöltött évek száma. Nem feltétlen van ez így a születésnapi virág esetében, főleg ha a hölgy érzékeny a korára. Kislányoknak rövid szárú, bimbós kis csokrot köttessen, édes kis kiegészítőkkel, pillangókkal, gyöngyökkel, csillagokkal – ahogy az tündérkékhez illik.

 

 

 

 

 

 

 

Ha menyasszonyi csokor, akkor kerek rózsacsokor a legnépszerűbb, a szivárvány minden színében, a menyasszony ízlésétől és ruhájától függően. A csokor szárát érdemes szépen leszalagozni, nehogy összekenje a ruhát. Az esküvői csokor dekorációjához használt kellékeknek csak a virágkötő kreativitása szab határt: tollak, gyöngyök, kristályok, egzotikus zöldek, zsinórok szélesítik a palettát. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idősebb hölgyek a klasszikus, hosszúkás rózsacsokrokat kedvelik, elegánsan felcsomagolva.

 

 

 

„Csak úgy” szoktak talán leggyakrabban rózsát ajándékozni a férfiak. Egy szál rózsa minden díszítés nélkül is kedves figyelmesség. Ha ennél nagyobb hatás a cél, már a Fleurt fifikás egy-szál-rózsa kompozícióira lesz szükség. Kedvcsináláshoz csak egy pár kép:

 

Egyetlen szál virág is lehet különleges, sőt exkluzív. Erre példa Swarovski rózsaszálunk, melyet apró swarovski kristályokkal díszítünk.

 

Egyik kedves vevőnk 500(!) rózsaszálat rendelt tőlünk felesége 50. születésnapjára. A virágokat fejjel lefelé kellett az étterem különtermében a mennyezetre függeszteni. Vannak még lovagok!  

 

Valentin nap és Nőnap bestsellere a feldíszített cserepes rózsa volt ez évben. Egy ilyen kis virág hetekig díszíthet.

Romantikusok örök kedvence a rózsaszirom. Nincs is fenségesebb egy gyertyafényben úszó, rózsaszirmokkal teli kádnál. Engedjünk néha az érzékeinknek!

 

Akik viszont a rózsát tartós formájában s a lakberendezés részeként is kedvelik, azoknak Vermont rózsakompozícióinkat ajánljuk. Ezek olyan különleges fagyasztási technológiával tartósított valódi rózsák, melyek évekig megőrzik szépségüket. Egy ilyen kenyai kompozíció ajándéknak extravagáns, és különleges dísze a lakásnak.

 

 

 

Ki állítaná ezek után, hogy a rózsa unalmas virág?

Címkék: évforduló valentin nőnap rózsa vermont virágcsokor menyasszonyi csokor esküvői csokor lakásdísz virágfutár virágküldés rózsacsokor virágrendelés rózsacsokrok születésnapi virág

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr614309816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bognár L · https://bognarstudio.hu/ 2012.03.17. 09:28:11

Harminchat évi házasság után még ez is: harminchat szál virág! Mondjuk harminc fölött nem lehetne évtizedenként egy-egy szál? :-)
Vagy smucig vagyok?

Fleurt · http://fleurt.blog.hu 2012.03.26. 20:58:10

Tizenéveseknél még elnézi az ember az egy-szál rózsát. Na de 35 fölött???. Erre a számra különben is büszkének kell lenni! Gratulálunk!

Bognár L · https://bognarstudio.hu/ 2012.04.10. 00:14:29

A gratulációt köszönöm és a finomra fogott kritikát is! :-)
Így aztán a harminchetedikre már most elkezdek gyűjteni! :-) Elvégre harminchét szál rózsa - nem semmiség!

Fleurt · http://fleurt.blog.hu 2012.04.14. 11:46:42

:-) A hatás sem marad majd el László!
süti beállítások módosítása