Adventi koszorú - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Adventi koszorú Szólj hozzá!

2013.11.04. 20:06 - Fleurt

Advent: jelentése „eljövetel”. Négy vasárnap, négy gyertya. Az adventi koszorú négy gyertyáját a szentestét megelőző bronz-, ezüst- és aranyvasárnapokon gyújtjuk meg egyenként. Fényük segít ráhangolódni az ünnepre,  szívünket ünneplőbe öltöztetni. A gyertyák tradicionális színe egy rózsaszín és három lila, de manapság már nem ez sem kőbe vésett szabály. Bármilyen színben és hangulatban vásárolhatunk, készíthetünk adventi koszorút, ami illik lakásunkba, irodánkba.

Púder adventi koszorú      Evergreen adventi koszorú

Sokan az élő fenyőkalapon bedíszített koszorúkat részesítik előnyben, de az adventi koszorúk dizájnjának palettája ma már nagyon változatos, a zöld klasszikustól egészen a modern, minimalista kategóriáig. Ha ezeket valaki drágának találja, gondoljon bele, hogy azokat akár évekig használhatja, elég, ha a gyertyákat kicseréljük a díszekben.

Türkiz adventi koszorú

Álmodhat az ügyfél akármit, szívesen veszünk fel egyedi karácsonyi koszorú rendeléseket, így a dísz valóban olyan lesz, mint amilyet a megrendelő elképzelt. A gyerekes családok népszerű koszorúit kedves kis figurákkal, manókkal szoktuk díszíteni, a fiatalok pedig szeretik a gumicukorral ékesített bájos kompozíciókat.

      Karácsonyi adventi koszorú gumicukorral     Karácsonyi koszorú gyermekeknek

A természetességet kedvelőknek minden évben bogyós-gallyas, termésekkel teletűzdelt díszt készítünk, de előfordult, hogy egy fiatal agglegény modern lakásáról küldött fotókat, hogy az ezüst-fekete árnyalatokban pompázó, minimál adventi koszorú tökéletesen illeszkedhessen a lakás ultramodern hangulatához.

Mindegy milyen stílust választunk. Legyen az adventi koszorú akár klasszikus fenyős-tobozos, tündéri manócskás, vagy modern-minimalista, a lényeg, hogy ugyanazt a célt szolgálja: lelkünk ráhangolódását az év legszebb ünnepére.

Címkék: karácsony dekoráció karácsonyfa karácsonyi adventi koszorú karácsonyi dekoráció karácsonyi díszítés

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr695614203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása