Ezt dobják idén - avagy a menyasszonyi csokor trendek - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Ezt dobják idén - avagy a menyasszonyi csokor trendek Szólj hozzá!

2015.06.20. 10:18 - Fleurt

Minden kis-, és nagylány álmodozott már - legalább egyszer - az esküvőjéről. Vizualizáltuk a nagy uszályos ruhát, a dekorációt, a helyszínt, még talán a tortát is. A menyasszonyi csokor azonban általában nincs benne ezekben az álmokban, pedig legalább annyira meghatározó eleme egy esküvőnek, mint az előbb felsoroltak bármelyike.back-of-dress-esther-sun_1.jpg

Menyasszonyi csokrok

A csokrot igazíthatjuk az esküvői ruhához, vagy a dekorációhoz. De ha van kedvenc virágunk - amit akár az esküvőn is szívesen használnánk - igazíthatjuk ehhez az egész esküvői koncepciót!

Választhatunk olyan virágot/csokrot, ami stílusában, színvilágában és formájában illeszkedik az esküvő hangulatához, de választhatunk az adott év trendjei közül is! Hiszen ahogyan az esküvői ruhák, úgy az esküvői virágdekorációk is évről-évre változnak. Habár a klasszikus csokrok 2015-ben is hódítani fognak, egyre nagyobb teret kapnak a romantikus, és bohém csokrok is.

Menyasszonyi csokor trendek következnek!

Romantikus

2015 legmeghatározóbb irányzata, hogy úgy állítják össze a csokrokat, - illetve a dekorációt- hogy az a lehető legspontánabbul hasson. Mintha csak most szedtük volna a virágokat a kertből, erdőből, mezőről.

7476775906_60c5f04614_h-1024x683.jpg

 Ez az irány főként a romantikusoknak, a természet, és a vintage kedvelőinek nyerheti el tetszését. Érdemes ennél az irányzatnál az angol kertek szelíd hangulatát megidézni. Jöhetnek a rózsák, tulipánok, amit kiegészíthetünk ágakkal, sőt még a lednek (angolul sweet pea) friss hajtásaival is. Őszi esküvőnél pedig célszerű az erdőkből inspirálódni. Használhatunk a csokorba például mohát, pozsgásokat, makkot, páfrányt, gyűszűvirágot, ágakat és a fák leveleit is. (A tökéletes kerek csokrokat ennél az irányzatnál felejtsük el!)

Romantika luxus kivitelben

Az A-listás celebek inspirálták ezt az irányvonalat, melynek lényege, hogy minél több virág legyen a csokorban, és lehetőleg semmilyen zöld, illetve kilátszódó szár. Ahogyan az előző stílusnál, itt is főként a romantikus virágokból érdemes csemegézni, úgy mint a jácint, hortenzia, és az orchidea.

Klasszikus letisztultság

Bizonyára sok olyan hölgy van, aki a leírtak alapján máris beleszeretett a romantikus irányzatba, de bizonyára vannak olyanok is, akik a letisztultabb, klasszikusabb vonalért rajonganak. Nekik is van egy jó hírünk! A fehér, és az echrü színek továbbra sem mennek ki a divatból, és igen népszerűek is, így bátran válasszuk a hagyományos csokrok közül a rózsát, kálát, hortenziát, vagy liliomot.

11150558_842542382448455_265086600490937922_n.jpg

 Smink:Kreativ Sminkmuhely Haj:Le Noir szalon Foto:Cselenyi Szabo Andras
Style:Rafael Katalin

A csokrok összeállításának hagyományos, és rendkívül elegáns megoldása, ha a csodás fehér virágokat, csak a zöldekkel ötvözzük, így egyszerű, harmonikus, és letisztult lesz a végeredmény.

Természetes

Szokatlan trend ugyan, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend a természetes, földes anyagok használata, amit a bohém esküvőkre ajánlunk. A kiválasztott virágokhoz használhatunk gyapjút, vagy zsákvásznat, és egyéb rusztikus elemeket. Ezeket a csokrokat azonban inkább az őszi és a téli esküvőkre ajánljuk!

Koronázzuk meg a napot!

crown-1024x683.jpg

Klipekben, divatmagazinokban már találkozhatunk virágkoszorúkkal, melyeket a hölgyek a fejükön viselnek. A már jól ismert tiara díszeket 2015-ben ezek a koszorúk váltják le, melyekkel akár a menyasszonyi csokrot is kiválthatjuk. Persze ne feledjük, hogy dobócsokorra azért mindenképpen szükségünk lesz!

Színek

Idén a harsány, élénk színek a háttérbe szorulnak és felváltják a lágy pasztelles árnyalatok. A már említett hortenzia, jácint, tulipán és orchidea, fehérbe, rózsaszínbe, illetve zöldbe hajló tónusait részesítsük előnyben ezeknél a csokroknál. A barack, citrom, rozé, menta, púder és a lazac szín is jó választás idén. Gondoljunk csak ezek fagylaltos árnyalataira, melyeket kiegészíthetünk ekrüvel, krémmel, és akár egy cseppnyi cementes árnyalatú szürkével is!

8095682322_4b21dda003_h-1024x682.jpg

Őszi esküvőkre a mélyebb, tónusosabb árnyalatokat ajánljuk, mint a kék borszőlő, a rózsaszín, korall, és a rozsda.

 

Minél drasztikusabb hatást szeretnénk elérni, annál mélyebb színeket válasszunk. Ha viszont lágy, romantikus hangulatra vágyunk, válasszunk minél halványabb színeket.

Következő bejegyzésünkben, a leendő aráknak adunk tippeket, hogyan válasszák ki a megfelelő virágokat, és csokrokat az esküvőre!

Menyasszonyi csokrainkat, pedig itt találják! >>

Címkék: esküvő tulipán rózsa orchidea szegfű dekoráció hortenzia esküvői dekoráció virágcsokor menyasszonyi csokor esküvői csokor rezgő kála rózsacsokor fleurt királyi esküvő virágrendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr427496066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása