Köszöntünk a FLEURT blogján! - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

Köszöntünk a FLEURT blogján! 1 komment

2010.05.11. 12:59 - Fleurt

 

Számtalan flört története kezdődött már Párizsban, de amiről most szó lesz, azt így írják: Fleurt.

6 éve, egy párizsi utazás során született az ötlet, hogy a virágkötészet és a dizájntervezés keresztezésével új szolgáltatás jelenhetne meg a magyar enteriőrtervezés piacán.

 Józsa Judit lakberendezői tapasztalatait hasznosítva nyitotta meg első virágüzletét az Andrássy úton. Apró üzletünk egyedi ötletei gyors sikert hoztak, viszont egyre nagyobb teret kívántak, ezért kirakatunk ma már a Bazilikánál állítja meg a szépségre fogékony bámészkodókat.

Egyedi stílusunk, elkötelezettségünk Magyarországon új műfajt honosított meg, melynek ma is mi vagyunk első számú képviselői.  Amit nyújtunk: személyre szabott dizájnkreációk leheletnyi minimalista eleganciával.

 

A legjobb minőségű virágokkal és növényekkel dolgozunk. Folyamatosan arra törekszünk, hogy felemelően gyönyörű díszeket kreáljunk, melyekkel mosolyt csalunk az arcokra. Magunknak és ügyfeleinknek tett ígéretünkhöz híven mindig tökéletességre törekszünk.

 

Munkánkat a szakma a legutóbbi Arany Virágdíj Versenyen első díjjal jutalmazta. Igazi elismerésünk egyéni és céges ügyfeleink elégedettsége. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr981992264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása