2010 - Kis karácsonyi "divatbemutató" - Fleurt Virág Blog

HTML

Facebook

Twitter

Utolsó kommentek

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
Tel.: +36 70 367 5784
+36 1 321 8122
E-mail: fleurt@fleurt.hu
Web: www.fleurt.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 10 - 16 óráig

2010 - Kis karácsonyi "divatbemutató" Szólj hozzá!

2010.11.14. 20:54 - Fleurt

2010 – Kis karácsonyi divatbemutató

 

Ahogy az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet fordítunk az enteriőrök harmonikus kialakítására, úgy kerül fokozatosan előtérbe a karácsonyi dekorációk világunkba illesztése  is. S bár még a családias hangulatú, arany-piros dekorációk még ma is valószínűleg a legnépszerűbbek, más trendek is egyre nagyobb támogatottságot élveznek a dekoráció világában. Ebben segít eligazodni kis karácsonyi „divatbemutatónk”.

 

Diótörő

 

A klasszikus családi karácsonyfa divatja: piros-zöld-arany és fehér díszek lepik be sűrűn a karácsonyfát. Közülük angyalkák, télapók, rénszarvasok kandikálnak ki. Virágban vélaszzunk hozzá piros mikulásvirágot aranykaspóban!

 

 

Mézeskalács

 

A Diótörő hangulata natúr színekben: bézsben, halványbarnában, zöldben. Vállalkozó kedvűek süthetnek jópofa mézeskalács figurákat, mellyel gazdagon díszíthetik a fát. Így nem csak a fenyő, hanem a mézeskalács édes illatával is becsempésszük az ünnep hangulatát otthonunkban.

 

 

Holdfény


 

A hűvös elegancia stílusa, melynek fő díszítőelemi az ezüst, króm, fehér és szürke. A finom elegancia csillan vissza minden részletéből: a karácsonyfa ezüst gömbjeiből, az ezüst gyertyatartó karjairól és az ezüsthímzésű díszpárna fonalainak csillogásából. LED égősorral fokozhatjuk a fagyos megjelenést. Hófehér orchideát vagy amaryllist válasszunk hozzá szobavirágként!

 

Fabergé


 

 

 

Egy igazi nőies, budoáros stílus. Fő színei a lila és a fehér, mely nagyvilági bátorsággal kombinál tollat, flittert, kristályüveget és plüsst. A deres ágak és ékszerszerű girlandok elengedhetetlen kiegészítői. Cserepes virágok közül a lila ciklámen illik hozzá leginkább.

 

 

 

Bál az operában

 

 

Ez az extravagánsak stílusa. Vörös és fekete alkot izgalmas kontrasztot ebben a stílusban, a luxus kiegészítőivel. Naranccsal keverve még intenzívebb a színhatás. Lendületes, fiatalos stílus, javasoljuk legénylakásokba is. Virágként piros amaryllis nyíljon az ilyen karácsonyi díszítés mellett!

 

 

 

 Kellemes karácsonyi díszítgetést mindenkinek!

Címkék: dekoráció díszítés karácsonyi stíluskalauz

A bejegyzés trackback címe:

https://fleurt.blog.hu/api/trackback/id/tr782448826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása